Δωρεάν υπηρεσίες διερμηνείας για τη Make-A-Wish Ελλάδας από την ALPHABET

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στις 13 Μαρτίου 2023, η εταιρεία μας είχε την τιμή να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες Διερμηνείας στη Make-A-Wish Ελλάδας με αφορμή την εκδήλωση «Βραδιά του Ευχαριστώ». Η εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν και εκπρόσωποι της διεθνούς οργάνωσης Make-A-Wish, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και είχε μεγάλη προσέλευση παιδιών, γονέων, εθελοντών, χορηγών και ευρύτερου κοινού.

Η Make-A-Wish Ελλάδας είναι μέρος της Make-A-Wish International, μιας οργάνωσης που σκοπό της έχει να κάνει πραγματικότητα τις ευχές των παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Η οργάνωση δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1997 και ενθαρρύνει τους δωρητές της να προσφέρουν χρήματα, δώρα και προϊόντα για τα παιδιά ευχής. Η αποστολή της είναι να φέρνει χαμόγελο και χαρά σε κάθε παιδί που αντιμετωπίζει μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια, εκπληρώνοντας την ευχή του που, όπως έχει αποδειχθεί, μπορεί να έχει τη δύναμη να αλλάξει τη ζωή του.

Φέτος, πραγματοποιήθηκε και η ευχή της ALPHABET να προσφέρει υπηρεσίες Διερμηνείας. Ως εκ τούτου, η ομάδα έμπειρων διερμηνέων της εταιρείας παρείχε τις υπηρεσίες της δωρεάν, συμβάλλοντας στη διευκόλυνση της επικοινωνίας και στη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της εκδήλωσης. Ήταν μια εμπειρία που γέμισε ικανοποίηση και αντάμειψε όλους όσοι συμμετείχαν!

Πιστεύουμε στη συνεισφορά στην κοινωνία μας και στη στήριξη οργανώσεων που κάνουν τη διαφορά στη ζωή όσων έχουν ανάγκη. Είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία που είχαμε να συνεργαστούμε με τη Make-A-Wish Ελλάδας και προσβλέπουμε στην επόμενη συνεργασία μας όποτε μας χρειαστούν!