Δημιουργική απόδοση

Δημιουργούμε ελκυστικά εταιρικά κείμενα και μηνύματα

Ένα μεγάλο ποσοστό των εταιρικών κειμένων συντάσσονται από ξένους κειμενογράφους, με αποτέλεσμα να μη χρειάζονται απλώς μετάφραση, αλλά δημιουργική απόδοση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα διαφημιστικά/προωθητικά κείμενα, καθώς και για τις εταιρικές ιστοσελίδες ή αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στις σημερινές συνθήκες, όπου οι απαιτήσεις της εταιρικής επικοινωνίας είναι ιδιαίτερα αυξημένες και καθημερινές, είναι πραγματικά δύσκολο να συντάσσονται συνεχώς κείμενα με ελκυστικά μηνύματα, ικανά να προωθούν προϊόντα και υπηρεσίες με αποτελεσματικό τρόπο.

Από τα πρώτα χρόνια της πορείας μας στην ALPHABET προσφέρουμε την υπηρεσία της δημιουργικής απόδοσης, η οποία έχει γνωρίσει μεγάλη ζήτηση και προβολή κατά την πιο πρόσφατη περίοδο.

Γιατί υπερέχουν οι υπηρεσίες
δημιουργικής απόδοσηςτης ALPHABET;

Διαθέτουμε

μεγάλη εμπειρία στη δημιουργική απόδοση, την οποία προσφέρουμε εδώ και χρόνια, προτού γίνει ευρύτερα δημοφιλής.

Απολαμβάνουμε

τη διαρκή εμπιστοσύνη των πελατών μας, που μας προτιμούν σταθερά για τις δημιουργικές αποδόσεις των κειμένων τους, έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της δουλειάς μας.

Συνεργαζόμαστε

με εξειδικευμένους μεταφραστές/κειμενογράφους που έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίζουν δημιουργικά τα λογοπαίγνια, τα σχήματα λόγου και τις πολιτισμικές αναφορές των πρωτότυπων κειμένων, αποδίδοντάς τα στα ελληνικά με εξίσου ελκυστικό τρόπο.

Προσφέρουμε

τη συγκεκριμένη υπηρεσία σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, ή ακόμα και χωρίς επιπλέον χρέωση σε επιλεγμένα μεταφραστικά έργα.

Επικοινωνήστε
μαζί μας