Όραμα – Αποστολή

Οι υπηρεσίες που χρειάζεστε, με την ποιότητα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας

Στην ALPHABET παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα ποιοτικών υπηρεσιών μετάφρασης, δημιουργικής απόδοσης, διερμηνείας, ηλεκτρονικής στοιχειοθεσίας και υπηρεσιών συμβούλου, προκειμένου να καλύπτουμε κάθε ανάγκη, ώστε να μην χρειάζεται ο πελάτης να αναζητά επιπλέον συνεργάτες. Η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση κάθε γλωσσικής ανάγκης καθιστά την ALPHABET όχι απλώς μια εταιρεία υπηρεσιών μετάφρασης και διερμηνείας, αλλά έναν πολύτιμο συνεργάτη κάθε επιχείρησης.

Υιοθετώντας μια αξιόπιστη και φιλική προσέγγιση των αιτημάτων των πελατών μας, φροντίζουμε να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες τους και να τους υποστηρίζουμε σε όλο το εύρος των γλωσσικών αναγκών μέσω των υπηρεσιών μας.

Το όραμά μας

Να είμαστε ένας κρίκος που συνδέει λαούς και επιχειρήσεις, συμβάλλοντας στην επικοινωνία τους.

Κοιτάζουμε πέρα από τις λέξεις, εφόσον η γλώσσα ξεπερνά την αλφάβητο, αγγίζει τους ανθρώπους και καταργεί τα σύνορα. Μέσα στα χρόνια, ο στόχος της επικοινωνίας και της ανταλλαγής πληροφοριών δεν έχει αλλάξει. Όμως, ο τρόπος και το περιεχόμενο όσων μεταφράζουμε αλλάζει συνεχώς και ραγδαία, ωθώντας μας να αξιοποιούμε τα νέα εργαλεία που μας προφέρει η τεχνολογική καινοτομία. Νιώθουμε περήφανοι που αποτελούμε μέρος ενός διαρκώς αναπτυσσόμενου κλάδου, που ενώνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο!

Υπηρετούμε επαγγελματικές αξίες
που μας εμπνέουν

Η επιλογή μιας δοκιμασμένης και υπεύθυνης εταιρείας όπως η ALPHABET, που προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη κάθε ανάγκης για γλωσσικές υπηρεσίες, σας διασφαλίζει σημαντικά πλεονεκτήματα. Αυτό αποδεικνύουν οι αξίες μας, οι οποίες έχουν ως γνώμονα τον πελάτη μας:

Ποιότητα υπηρεσιών

Μέσω της άρτιας γνώσης των γλωσσών, της εξειδίκευσης, της εμπειρίας και της εξοικείωσης με το ύφος και το περιεχόμενο της επιχείρησής σας.

Φιλική εξυπηρέτηση

Μέσα από μεθοδολογίες που έχουμε αναπτύξει με στόχο τη διευκόλυνση του πελάτη σε όλα τα στάδια της επικοινωνίας μαζί μας.

Επαγγελματισμός

Με σεβασμό στις αρχές της εχεμύθειας, της τήρησης προθεσμιών και της άρτιας ολοκλήρωσης των έργων σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους.

Όφελος για τον πελάτη

Αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στον τομέα της μετάφρασης και της διερμηνείας, ώστε να απολαμβάνετε πάντοτε την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.

Επικοινωνήστε
μαζί μας