Μετάφραση κειμένων αυτοκινήτου

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ενδεχομένως δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι στην ALPHABET γνωρίζουμε το αυτοκίνητο όσο πολύ λίγες μεταφραστικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Και σίγουρα δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αγαπάμε το αυτοκίνητο και παρακολουθούμε με τεράστιο ενδιαφέρον την εξέλιξή του τις τελευταίες δεκαετίες. Η τεχνολογία που διαθέτουν σήμερα τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι απλά συναρπαστική!

Εδώ και πάνω από 20 χρόνια μεταφράζουμε τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητο: από κείμενα μάρκετινγκ και το περιεχόμενο των webspecial που αναδεικνύουν τα επιχειρήματα πώλησης ενός νέου μοντέλου, μέχρι τις οδηγίες χρήσης που συνοδεύουν το κάθε αυτοκίνητο και τα τεχνικά εγχειρίδια που χρησιμοποιούνται σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή από την κατασκευάστρια εταιρεία για την τεχνική εξυπηρέτηση ενός μοντέλου, ή τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης του εξοπλισμού φόρτισης ενός ηλεκτροκίνητου μοντέλου.

Επίσης, αναλαμβάνουμε την ηλεκτρονική στοιχειοθεσία καταλόγων, διαφημιστικών οδηγών και εγχειριδίων χρήσης, παραδίδοντας στον πελάτη τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά αρχεία, έτοιμα για εκτύπωση (σε εγγενή μορφή ή και σε PDF υψηλής ανάλυσης).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία της ALPHABET στις μεταφράσεις αυτοκινήτου, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας στη διεύθυνση www.alphabet-epe.com και ανατρέξτε στην ενότητα “ΕΡΓΑ”.