Έρευνα ικανοποίησης πελατών 2020

Facebook
Twitter
LinkedIn

Με μεγάλη χαρά συγκεντρώσαμε πρόσφατα τις απαντήσεις των πελατών μας στην ετήσια έρευνα ικανοποίησης πελατών της ALPHABET.

Μετά από 24 συνεχόμενα χρόνια, διαπιστώνουμε με υπερηφάνεια ότι οι πελάτες μας συνεχίζουν να δηλώνουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών μας, τη χρονική μας συνέπεια, τον τρόπο που ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους και την υποστήριξη που τους προσφέρουμε μετά την παράδοση των έργων τους.

Συγκεκριμένα, στο σχετικό ερωτηματολόγιο που ετοιμάσαμε απάντησαν 35 εκπρόσωποι διαφορετικών πελατών μας, οι οποίοι αναθέτουν, σε τακτική ή έκτακτη βάση, μεταφραστικές εργασίες στην ALPHABET.

  • Σε ποσοστό 91% δήλωσαν πολύ και πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την ποιότητα των μεταφράσεων που παραδίδει η ALPHABET.
  • Σε ποσοστό 97% δήλωσαν πολύ και πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τη χρονική συνέπεια της ALPHABET.
  • Σε ποσοστό 100% δήλωσαν πολύ και πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τον τρόπο με τον οποίο η ALPHABET επιλύει τυχόν ζητήματα και προβλήματα που προκύπτουν στη διάρκεια εκτέλεσης των έργων που της αναθέτουν.

Υποδεχθήκαμε τα αποτελέσματα αυτά με πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Ταυτόχρονα, όμως, θεωρούμε ότι συνιστούν μια πρόκληση για το μέλλον, καθώς ο στόχος μας είναι να τα διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο επιμέρους τομείς των υπηρεσιών μας.

 

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την έρευνα εδώ.