Ακόμα μία επιθεώρηση ISO 17100:2015

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πριν από λίγες ημέρες, ολoκληρώθηκε με επιτυχία η επιθεώρηση 1ης επιτήρησης της ALPHABET σύμφωνα με το πρότυπο ISO 17100:2015. H επιθεώρηση αυτή, η οποία στο σύνολό της ολοκληρώθηκε και φέτος online, διενεργήθηκε από έναν από τους αυστηρότερους και πλέον αξιόπιστους φορείς πιστοποίησης της χώρας μας, την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Για ακόμα μία χρονιά, η ALPHABET κατάφερε να αποδείξει ότι καλύπτει τις ιδιαίτερα αυστηρές απαιτήσεις αυτού του προτύπου, έχοντας αφιερώσει σημαντικούς πόρους και προσοχή στις εσωτερικές της διαδικασίες που πάντοτε έχουν έναν στόχο: τη διασφάλιση της ποιότητας των εργασιών μας.

Το πρότυπο ISO 17100 καλύπτει αποκλειστικά τις εργασίες μεταφραστικών εταιρειών. Προκειμένου να λάβει το σχετικό πιστοποιητικό, η εταιρεία μας έδειξε ότι πληροί διεθνώς αναγνωρισμένες απαιτήσεις, όπως οι εξής:

👉 Επίπεδο εκπαίδευσης των μεταφραστών μας (πανεπιστημιακό δίπλωμα Μετάφρασης, έτη εμπειρίας κ.λπ.).

👉 Διατήρηση υψηλού επιπέδου τεχνικής υποδομής.

👉 Ποιότητα της διαχείρισης της μεταφραστικής διαδικασίας (από τη λήψη παραγγελιών, έως τον έλεγχο της μεταφραστικής εργασίας, την τιμολόγηση και την επικοινωνία με τον πελάτη για σχόλια, παρατηρήσεις κ.λπ.

Τι σημαίνουν όλα αυτά για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας;

Για τους πελάτες μας, η πιστοποίηση αυτή αποδεικνύει ότι εφαρμόζουμε μελετημένες και αποτελεσματικές διαδικασίες, διαθέτοντας το απαραίτητο εξειδικευμένο προσωπικό και την απαιτούμενη τεχνική υποδομή.

Για τους συνεργάτες μας, αποδεικνύεται ότι η συνεργασία τους μαζί μας θα κινείται πάντα σε υψηλά επαγγελματικά επίπεδα και ότι οι αναθέσεις μας προς αυτούς θα είναι ελκυστικές.

Αναζητάτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη μεταφραστικών υπηρεσιών; Επικοινωνήστε μαζί μας. Αν η ποιότητα των μεταφράσεων που θα παραλάβετε είναι τόσο σημαντική για εσάς όσο και για εμάς, η συνεργασία μας θα είναι άψογη.